سنگ بازالت

تاریخ ارسال : 1400/09/25

کاربرد سنگ بازالت ( بازالت ) در معماری مدرن و کلاسیک از گذشته تا به امروز استفاده از سنگ های گوناگون و زینتی، بخش جدا ناپذیری در بنا های بر جا مانده در هر تمدنی می باشد و استفاده هر چه بیشتر آن بر شکوه و جلال بنا اثر زیادی ایفا خواهد نمود.

کاربرد سنگ بازالت ( بازالت ) در معماری مدرن و کلاسیک

از گذشته تا به امروز استفاده از سنگ های گوناگون و زینتی، بخش جدا ناپذیری در بنا های بر جا مانده در هر تمدنی می باشد و استفاده هر چه بیشتر آن بر شکوه و جلال بنا اثر زیادی ایفا خواهد نمود.

لذا استفاده سنگ در بناها نوعی زبان به منظور ارائه فرهنگ و هنر ، آداب و رسوم و بزرگی یک ملت و تمدن می باشد.

امروزه نیز با پیشرفت تکنولوژی و کشف معادن مختلف، بشر توانسته سنگ های تزئینی ساختمانی زیبا تر و متنوع تری را در بازه زمانی کوتاه تولید نماید که باب دل هر سلیقه و تفکری می باشد.

کشور عزیزمان ایران نیز با برخورداری از معادن گوناگون سنگ از جمله ، آذرین ( بازالت ، اندزیت ،اسپراخون) گرانیت، مرمریت، تراورتن، پس از کشور های چین، هند و ایتالیا رتبه چهارم را در تولید سنگ های متنوع و با کیفیت ساختمانی به خود اختصاص داده است.

سنگ اندزیت (اسپراخون ، بازالت)در معماری طراحی داخلی

باتوجه به این که سنگ بازالت (اسپراخون ، اندزیت ) به عنوان یک سنگ متنوع و زیبا با ماندگاری و سازگاری بالا بوده، گزینه مناسبی برای معماران داخلی و خارجی در سبک های مدرن و کلاسیک می باشد.

همچنین این سنگ دارای رنگ های طبیعی متنوعی بوده و ترکیب پذیری بالایی با انواع سنگ ها و فلزات را دارد.

سنگ بازالت

سنگ بازالت

همچنین سنگ بازالت (اسپراخون ، آندزیت ) را در معماری داخلی می توان به عنوان دیوار اصلی، محصولات دکوراتیو، تندیس های بزرگ، شومینه، ستون ها، کنار پنجره ها، پشت تلویزیون و…. استفاده نمود.

فلذا چنین ویژگی هایی سنگ بازالت ( اسپراخون ، آندزیت ) را پاسخگوی هر نوع تفکر در زمینه معماری و طراحی داخلی نموده است.

سنگ بازالت (اسپراخون ، آندزیت ) در معماری طراحی کف

با عنایت به اینکه سنگ بازالت ( اسپراخون ، آندزیت) بسیار مستحکم و بادوام بوده و ویژگی بارز آن در آمیختگی با ملات می باشد به طوری که به سختی می توان این سنگ را از ملات جدا نمود لذا چنین ویژگی منحصر به فردی این سنگ را جزو اولین گزینه ها برای استفاده آن در معماری داخلی و بیرونی کف هر پروژه ای قرار می دهد.

به طوری که این سنگ قابلیت استفاده به صورت های زیادی در طراحی کف همچون (فضاهای باز ، پارکینگ ، راه پله و کف ساختمان) را دارد.

سنگ اندزیت ( اسپراخون ، بازالت) معماری و طراحی نما

هنر معماری همیشه یکی از مهمترین نشانه های هویت و منعکس کننده فرهنگ و اداب و رسوم یک جامعه به حساب می آید.

دربین بخش ها و فضا های معماری نمای ساختمان به عنوان خارجی ترین پوسته وخالق بنای شهری و تعریف کننده هویت شهری است.

لذا نما را می توان صورت بنا و نقطه تلاقی معماری و طراحی شهری تعریف نمود که بیشترین ارتباط را با فضای بیرون و مردم دارد بدین جهت این موضوع باعث می شود نمای ساختمان از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد.

امروزه کاربرد سنگ بازالت ( اسپراخون ، آندزیت) با ویژگی های فوق در نما توانسته است علاوه بر برآورده نمودن تمامی انتظارات معمارانی که به هر سبکی ( مدرن ، کلاسیک ) کار می کنند، مشکلات اداری و مسئولیت آنان را درخصوص مطابقت طرح نما با سبک ایرانی و اسلامی را کاملا بر طرف نماید.

عالیه بیننده

#بازالت #سنگ بازالت